2013-11-07 01:33:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A mai napon optimistábban látja végre a dolgokat

Napi horoszkóp november 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valaki, vagy valami akadályozhatja a munkájában, a külvilágot általában is ellenségesebbnek látja. Mielőtt végképp a hatalmába kerítené az üldöztetés érzése, próbáljon meg kompromisszumokat kötni. Könnyebb lesz, mint gondolná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Furcsa álmot láthatott ma éjjel: bármilyen bizarr, nem eshet nehezére a megfejtése, főleg, ha ön nő, avagy költő. Ha mégsem boldogul olyan könnyen a képekben kapott üzenettel, kérdezze meg egy idősebb nőrokonát a megfejtésről!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az újdonságok keresés mindig is az ön asztala volt, most is valamit megismerni, tanulni vágyna. Olyan tanulmányok köthetik le most leginkább, melyek hozzájárulnak önmaga jobb megismeréséhez is. A pszichológia nagyon vonzó.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne higgyen azoknak a „jóakaróinak”, akik ellenségeskedést szítanának ön és a társa között. A vitákat, konfliktusokat befelé, nem kifelé lehet csak megoldaniuk. A megkeseredett barátnők tanácsai ebben aligha segítenek önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha a régi lehetőségei, megszokott útjai ellehetetlenülni látszanak, ne fecséreljen több időt arra, hogy mindenáron azokon akar tovább haladni. Ami elmúlt, arra borítson fátylat, emelje fel a tekintetét, és lássa meg az új lehetőségeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön imádja a kutyáját, nem utolsó sorban azért is, mert az mindig jó ürügyet szolgáltat önnek arra, hogy kiszabaduljon egy kicsit a kötöttségekből. A sétáltatás önnek egyfajta meditáció is. Csakhogy már hideg van, ne ácsorogjon órákig a fagyban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon optimistábban látja végre a dolgokat, így a kedvesében is több jó, mint bántó tulajdonságot fedez fel ismét. A kora reggeli séták friss energiával töltik fel önt. Hívja magával a párját is: a közös szép reggel jó a nap indításához!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha ma megbánt valakit a csípős szavaival, akkor nagy az esélye annak, hogy hamarosan kétszeresen is visszakaphatja azt, amit ön az illető nyakába zúdított. Annál nagyobb lesz a válaszcsapás, minél érzékenyebb pontját érintette.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Túlfeszített és kimerült, nem csodálkozhat hát azon, hogy a szervezete feladja a harcot. Annál könnyebben betegszik ma meg, minél több ember veszi körül, és minél kevesebbet alszik, pihen. A hideg szelek ehhez már csak az utolsó lökést adják.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy új kapcsolat lehetősége merülhet fel az életében. Annál nehezebben vág bele, minél több a csalódás már ön mögött. Azt azonban ne feledje, hogy ehhez azért ön is kellett. Változzon, és akkor a helyzete is változni fog önnel együtt! !

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy kellemetlen beszélgetésre kerülhet ma sor a főnökével. Ön nagy taktikus, ezért még a rosszat is valahogy a maga javára tudja fordítani. Azonban tegye mindezt úgy, hogy végül a főnöke se érezze magát megbántva, vagy megkárosítva.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az egészségét illetően derülhet fény bizonyos örökletes problémákra, vagy a társának a betegségével kellhet szembesülnie. A család azonban egy egészet alkot, úgy, és önre hárul a feladat, hogy mindenki egészségével, jólétével törődjön.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: